•  

   Освободи Себе Си

   Пет невероятни ползи от детоксикацията

    

    

   Енергийно зареждане

   Детоксикацията е ключът към енергийно възстановяване. Когато изчистим тялото си от натрупаните токсини, то става по-ефективно в усвояването на хранителните вещества. Резултатът? Повишена енергия и страхотно чувство за бодрост, което те прати през целия ден.

   Подобрена жизненост

   Детоксикацията стимулира естествените процеси на регенерация в тялото. Освободени от излишни тежести, органите функционират по-ефективно. Този процес подпомага обновяването на клетките и тъканите, което води до подобрена жизненост и устойчивост.

   Здравословно отслабване

   Детоксикацията не само чисти тялото от токсини, но и помага при улесняването на отслабването. Стимулира метаболизма и подпомага изгарянето на излишните мазнини. Резултатът е не само по-леко тяло, но и по-бързо достигане на желаната форма.

   Отпускане на стреса и подобрена ментална яснота

   Токсините, натрупани в тялото, могат да оказват влияние върху нервната система и да предизвикат стрес. Детоксикацията не само освобождава тялото от тези тежести, но и спомага за релаксацията на ума. Резултатът е по-добра ментална яснота и способност за справяне със стреса.

   Подпомагане на имунната система

   Чистотата на тялото е ключът към здравословна имунна система. Детоксикацията помага на тялото да се освободи от токсини, които могат да отслабят имунитета. С по-силна защита, ти си по-малко податлив към болести и инфекции.

   Нека започне пътя към по-добро здраве

   Детоксикацията не е само мода. Тя е инвестиция в  и благосъстояние. Нека тялото се освежи, енергизира и подмлади чрез процес на детоксикация. 

   Какво представлява Детоксикторът и йонната детоксикация

   Устройството Детоксикатор е уред за профилактика от ново поколение, възникнал в резултат от напредъка на науката и по-задълбочено разбиране за механизмите на работа на клетката. Йонният детоксикатор работи на принципа на йонната детоксикация.

   Йонната детоксикация е процес на проникването на йони, в клетките през каналите на клетъчните мембрани. Естествената детоксикация на тялото се извършва чрез изпотяване и отделителната система. При йонната детоксикация се използват естествените детоксикационни канали, през които тялото се освобождава от токсини и замърсявания посредством отрицателно електрическо поле, получено при разпада на водата на отрицателен и положителен йон.

   Изчистването с детоксикатор става през стъпалата, където има повече от 2000 пори или през ръцете. Проникналите отрицателни йони възстановяват електрическия потенциал на клетките, в резултат на което клетката възстановява способността си да се самоизчиства в 100 % от възможностите си. Това се има предвид, когато се казва, че с Детоксикатор се помага на тялото да функционира по начина, по който е създадено от природата.

   Уредът Детоксикатор не лекува, но предизвиква оздравителни процеси в тялото, като помага на органите и системите да се върнат към естественото си състояние на баланс и хармония.

   Уредът Детоксикатор днес задължително присъства в оборудването на СПА комплекси, здравни центрове за алтернативно лечение и много домове.

   Кое прави апаратът Детоксикатор предпочитан и какви са предимствата му пред другите методи на детоксикация

   • Детоксикацията е изключителна лесна. Когато решим да правим детоксикация, не е необходимо да се снабдяваме с продукти, билки, соковарки, блендери и др. Отделяме само 30 минути от времето си през два – три дни.
   • Детоксикацията с детоксикатор е приятна. Това е времето само за нас, което често пренебрегваме. Време за себе си, за здраве, хармония и уравновесеност. 
   • Не са необходими часове на прием по време на пълния седмичен график.
   • Не е необходимо да се приемат горчиви отвари всеки ден и месеци наред.
   • С Детоксикатор, ако е у дома се спестява време за посещения в СПА и възстановителни центрове, салони и др., както и много парични средства.

   Детоксикаторът има ли допълнителни функции и какви са те

   За да извлечем максимална полза от работата си с детоксикатора, можем да използваме допълнителна функция за нагряване с колан за инфрачервена топлина. Нагревките с колан за детоксикатор може да се правят, както по време на детоксикацията, когато подпомагат изчистването на лимфната система, така и самостоятелно, по два пъти на ден. Нагревките с колана се правят максимум по 45 минути. Коланът се поставя на места с дискомфорт, болка, неразположение – колене, рамене, шия, гръб, кръст или други. Все пак преди да нагрявате някоя част на тялото, съветвайте се с лекар за противопоказания.

   Има детоксикатор с допълнителна функция за масаж. Масажът се осъществява с два масажни електрода или с чехли. Масажът с масажни чехли обхваща по-голяма площ – цяло стъпало. Докато масажът с масажни електроди е ограничен до няколко квадратни сантиметра.

   Необходимо е масажът по акупунктурни точки да се прави внимателно и при по-задълбочени познания.

   Детоксикацията с детоксикатор по метода на йонна детоксикация е безвреден процес, но винаги пристъпвайте към него с грижа и внимание.

   Използването на Детоксикатор има ли противопоказания и какви

   • Не се препоръчва за хора с ментални проблеми и епилепсия.
   • Не се препоръчва за хора с присадени органи, клапи на сърцето.
   • Не се прилага при прекаран инфаркт, при инсулт внимателно и с мярка.

   В кои случаи се препоръчва използването на Детоксикатор

   • За хора работещи в нездравословна среда.
   • Тютюно пушещи и прекаляващи с алкохола.
   • Алергии.
   • Умствен труд, обездвижване, работа пред компютър.
   • Наднормено тегло и мн.др.
 • Последно разгледани
   • Copyright © 2024 Exsitee.com
    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.