• Запери днес

   Днес медицината предлага огромно разнообразие от терапевтични методи, създава все по-силни антибиотици, все по-сложни машини за наблюдение, изследвания и лечение.  Но въпреки това, светът се сблъсква с все по-чести странични ефекти, с увеличаващи се хронични проблеми, резистентност към лекарства. И хората търсят алтернативни методи за лечение – детоксикация, хранителни диети, билколечение, прием на добавки и т.н.

   В последните години интересът към Биорезонансната терапия и Запера в частност, като ефективна и безопасна терапия се увеличава.

   Какъв е принципът на работа  на Запера

   За първи път, през 20 –те години на миналия век, американският учен д-р Райф започва да изследва честотата на трептение на различните причинители на заболявания - вируси, бактерии, паразити. Той забелязал, че ако въздейства върху тях с честота на тяхното трептене, те умират. Задълбочил изследванията си и приложил първото успешно лечение с електрически честоти за нелечими и до днес заболявания.

   Запер - ефективна ли е работата с него

   Като всеки начин на въздействие с цел подобряване на здравето, резултатите са индивидуални. Нашият опит показва, че за постигане на резултати е необходимо различно време за работа, в зависимост от сериозността на заболяването, стадия на развитие, постоянството и т.н. Наши клиенти споделиха добри резултати при работа за диабетни рани, упорити бронхити, при които лекарствата не действат, травми, грип, болки в зъбите и др.

   Д-р Хулда Кларк работи в края на 20 век. Тя предлага своя теория за премахване на паразитите и други патогени в човека. Според тази теория, изложена в книгите  „ Лечение на всички болести“ и „Лечение на всички видове рак“, е достатъчно да се въздейства само с една честота, за да загинат всички паразити. Тя е приела тази честота да бъде 30 кHz. Изработила е схемата на работа на уред, който да излъчва тази честота и го е нарекла Запер.

   Сеансите по Хулда Кларк са три, обединени в една процедура. Ръкохватките се държат 3 пъти по 7 мин и между тях се прави 20 мин. почивка. Тази процедура се извършва два пъти дневно.

   Според Хулда Кларк Заперът е надежден уред, за лечение на много заболявания, породени от паразити в тялото.

   Днес изследванията в областта на Биорезонансната терапия продължават

   В наши дни колективи от учени и електроници усъвършенстват уредите за излъчване на честоти, обогатяват наличните програми и получават резултати в биорезонансната терапия.

    

   Ние не можем да съветваме или да даваме оценка на трудовете на д-р Райф, Хулда Кларк или други учени, както и на методите им на работа. Можем само да споделим впечатления и опит.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2024 Exsitee.com
    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.