• Уреди за здравето

   Уреди за здравето са средствата, които се използват, за грижа към здравето. Едни от най-популярните и полезни уреди за здравето са Озонаторите за въздух, вода и храна.

   Озонаторите произвеждат озон, който има мощно антибактериално и дезинфекциращо действие. Също така, Озонаторите подобряват качеството на въздуха, като премахват неприятни миризми, полени, прах, химикали и др. Озонираната вода се използва за почистване на зеленчуци и плодове от бактерии, торове и пестициди, а обработката им с озонирана вода увеличава срока на годност на храните.

   Здравословната вода се произвежда от различни уреди – Кана за алкална вода, Кана за водородна вода, Бутилка за водородна вода, Озонатор за вода. Такава вода се получава чрез използването на специализирани филтри и системи за омекотяване и пречистване на водата. Или с помощта на различни методи водата може да се обогати с медни или сребърни йони и това я превръща във вода с различни ползи. Здравословната вода има по-добри вкусови качества и се смята, че подобрява общото здраве и имунната система.

   Масажорите са добър начин да се релаксират и разпуснат мускулите след напрежение и умора. Има различни типове масажори, които могат да бъдат използвани за облекчаване на болка, намаляване на стреса и подобряване на циркулацията на кръвта. В infozdrave.com се предлагат Пневматичен масажор за крака със загряване и масаж, Масажор за врат с магнитно поле, Акупунктурна писалка  масажор и Козметични ултразвукови масажори за подобряване състоянието на кожата.

   Арома дифузерите са уреди, които се използват за разпръскване на ароматни масла във въздуха. Тези масла могат да имат благоприятно действие върху настроението, съня и емоционалното здраве. Арома дифузерите са популярни сред хората, които търсят алтернативни методи за подобряване на настроението и редуциране на стреса.

   Четките за зъби с нано частици се смятат за интересна новост на пазара за уреди за здраве. Тези четки имат много фини частици наносребро, нано злато или ксилитол, които помагат за почистване на зъбите и премахване на нежелани налепи. Подпомагат борбата с кариес и парадонтоза, Те са изключително ефективни в премахването на зъбни плаки и оцветявания.

   Назалният душ е уред, който се използва за измиване и почистване на носните пътища. Такъв душ може да помогне за облекчаване на симптомите на настинка, алергии и синузит, като премахва и отмива нежелани бактерии.

   Уредите за здраве могат да бъдат полезни за подобряване на здравето и благополучието. Важно е да се изберат тези, които отговарят на нуждите и специфичните здравословни проблеми.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2024 Exsitee.com
    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.