• Диагностика с Биоскенер и Вега тест

   Биорезонансната диагностика, използване на Биоскенер и Вега тест са методи, които се използват в алтернативната медицина за оценка и измерване на енергийното състояние на човешкото тяло.

   Биорезонансната диагностика използва принципа, че всеки организъм е обкръжен от енергийно поле, което е взаимодействие между електромагнитните вълни, произведени от тялото и околната среда. С помощта на специално разработени уреди, така наречени Биорезонансни анализатори, основавайки се на Биорезонансната теория, се измерва и анализира това енергийно поле. Така се регистрира и прави оценка на моментното състояние и функционирането на отделни органи и системи в тялото, както и на наличието на възможни дисбаланси и заболявания.

   С помощта на Биоскенера, се измерват и регистрират различни показатели за човешкото тяло и отклоненията от тях. Скенерът използва различни физически сигнали, като електромагнитни, ултразвукови и други, за да проследи състоянието на органи и системи и открие наличието на евентуални проблеми в тялото.

   Вега тестът, наричан също и електроакупунктура по метода на Дърек (EAV), е метод за измерване на енергийното състояние на различните точки и за активациите на енергийните канали и акупунктурни точки по тялото. Методът е базиран на предположението, че определени болести или дисбаланси в тялото могат да се отразят на активността на тези точки. С помощта на специален уред, наречен Вега тест, могат да се измерят електрическите импулси, получени от тези точки. Така може да се направи оценка на енергийното състояние на тялото и да се идентифицират възможни причини за заболяванията.

   Въпреки че Биорезонансната диагностика, Биоскенерът и Вега тестът имат своите привърженици и се използват като допълнителни методи за диагностика в алтернативната медицина, те не се признават от конвенционалната медицина и не се използват като главни средства за оценка и диагностика на заболяванията. Винаги е важно да се консултирате с доказани медицински специалисти за разчитане на резултатите от тези апарати и поставяне на точна диагноза и лечение на заболяванията.

 • Последно разгледани
   • Copyright © 2024 Exsitee.com
    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.