• Фотонен ултразвуков козметичен апарат - 7 цвята

   1 2 3 4 5
   Наличност:
   На склад

   Tехнически данни:  

   • Напрежение: AC110-240V
   • Изходна честота: 10W
   • Изходно напрежение: DC-24V
   • 8 цвята и ултразвук комбиниран масаж
   • Опаковка: 21cm X 18cmX6cm
   • Честота  1MHz (милион пъти в секунда)

   Произведено в Китай

   Подробно описание

    Фотонен ултразвуков козметичен апарат - 7 цвята

   Фотонен ултразвуков козметичен апарат със 7 цвята е модерно и ефективно средство за поддържане на красотата и младостта на кожата. Този иновативен апарат комбинира две мощни технологии - фототерапия и ултразвукови вълни, за да постигне невероятни резултати при подобряване на външния вид на кожата.

   Фотоновата терапия използва светлинни вълни с определена дължина, които проникват в дълбочина на кожата и стимулират клетъчния метаболизъм. Това помага за увеличаване на производството на колаген и еластин, които са отговорни за еластичността и плътността на кожата. Освен това, фотонената терапия има и антибактериален ефект, който помага при борбата с акне и други проблеми на кожата.

   Ултразвукът, от друга страна, прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и генерира вибрации, които стимулират клетъчния обмен и микроциркулацията. Това помага за по-голямо попиване на активните съставки от козметичните продукти, които се прилагат по време на процедурата. Освен това, ултразвуковите вълни помагат и за избиване на токсините и борбата със свободните радикали в кожата.

   Фотонният ултразвуков козметичен апарат може да се използва за различни козметични процедури, като например почистване на лице, тонизиране на кожата, изглаждане на бръчки и фини линии, лечение на акне, избелване на пигментни петна и т.н. Той е подходящ за всички типове кожа и може да се прилага както при професионални козметични процедури, така и в домашни условия. Една от основните предимства на фотонния ултразвуков козметичен апарат е, че е безболезнен и неинвазивен. Процедурите с него са безопасни и нямат странични ефекти, като например обриви или раздразнения на кожата. Освен това, този апарат е лесен за използване и може да се приложи удобно в домашни условия при редовна грижа за кожата.

    

   Какво въздействие имат различните цветове? 

   Червен светлинен лъч

   Червената светлина се използва най-често за стимулиране на производството на колаген в кожата и подобряване на нейната еластичност. Това помага за намаляване на бръчките, пигментациите и повишаване на тонуса на кожата.

   Син светлинен лъч

   Синята светлина се използва за лечение на акне, защото има антибактериални свойства. Тя унищожава бактериите, причиняващи акне, и също така контролира прекомерната производство на мазнини в кожата.

   Зелен светлинен лъч

   Зелената светлина се използва за намаляване на пъпките и акнето. Тя има анти-възпалителни свойства и помага за успокояване на раздразнената кожа.

   Жълт светлинен лъч

   Жълтата светлина се използва за стимулиране на регенерацията на клетките в кожата. Тя помага за изглаждане на тена и подобряване на текстурата на кожата, подобряването на циркулацията и намаляването на петна и възпаления.

   Розов светлинен лъч

   Розовият светлинен лъч може да бъде използван за подпомагане на релаксацията и успокояване на кожата.

   Цианов светлинен лъч

   Циановият светлинен лъч може да помогне при проблеми с чувствителната и раздразнена кожа.

   Бял светлинен лъч

   Белият светлинен лъч се използва за осигуряване на обща поддръжка на кожата и подпомагане на процесите на регенерация.

   Този вид апарати се използват за различни козметични процедури, включително лифтинг, подмладяване на кожата, борба с акне, намаляване на пигментни петна и други козметични цели. При използването им следва да се спазят специфичните настройки и процедури, които са определени в инструкцията за експлоатация, за да се постигнат най-добрите резултати.

   Ползи от Фотонния ултразвуков козметичен апарат

    Фотонният ултразвук, комбиниращ светлинна терапия и ултразвук, може да предложи няколко ползи за кожата и козметичния външен вид. Ето някои от тях:

   Стимулиране на производството на колаген

   Червената светлина и ултразвукът могат да стимулират производството на колаген, което подпомага подмладяването на кожата. Колагенът е важен за поддържане на еластичността и стегнатостта на кожата и борбата с признаците на стареене.

   Борба с бръчки и фини линии

   Червената светлина и ултразвукът могат да помогнат при намаляване на бръчките и фините линии по лицето, като стимулират регенерацията на клетките и подобряват текстурата на кожата.

   Борба с акне и инфекции

   Синият светлинен лъч има антисептични свойства и може да се използва за борба с акне и кожни инфекции. Той помага да се унищожат бактериите, отговорни за причиняването на проблемите с кожата.

   Успокояване и намаляване на възпаленията

   Зеленият светлинен лъч помага за успокояване на кожата и намаляване на възпаленията и раздразненията. Това е полезно за хора с чувствителна кожа.

   Подобряване на циркулацията и хидратацията

   Жълтият светлинен лъч може да помогне за подобряване на циркулацията на кръвта и подпомагане на хидратацията на кожата. Това може да допринесе за по-здравословен и сияен тен.

   Обща поддръжка и релаксация

   Розовият светлинен лъч и белият светлинен лъч могат да се използват за обща поддръжка на кожата и релаксация.

   Важно е да се отбележи, че резултатите могат да варират в зависимост от типа на кожата, целите на пациента и специфичните настройки, използвани по време на процедурата.

   В заключение, фотонният ултразвуков козметичен апарат е високотехнологично средство, което предлага широк спектър от ползи за кожата. Комбинирането на фототерапията и ултразвука помага за подобряване на външния вид на кожата, намаляване на бръчките и фините линии, избиване на акнето и доставяне на активни съставки от козметичните продукти. Всички тези предимства го правят ефективен и популярен инструмент за дълготрайна и здрава кожа.

    
 • Последно разгледани
   • Copyright © 2024 Exsitee.com
    • При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.